Grenzeloos Ondernemen
De auteur
GO is een motto. Armand straalt dit uit en is zeer overtuigd van de kansen aan de andere kant van de grens en dus van de noodzaak om deze stap te maken voor de meeste bedrijven in de euregio.     Lees meer
GO DEEL 2 BESTELLEN
Het boek is een verzameling van mini cases van bedrijven en branches die over de grens stappen hebben gemaakt of soms gemaakt zouden moeten hebben. Vaak zijn het avonturen. BESTEL NU

One two GO Netwerk grenzeloos Limburg

 
30 december 2018

One two GO Netwerk grenzeloos Limburg

Het grenzeloos netwerk One two GO is actief sinds begin 2018. One two GO presenteert zich jaarlijks tijdens de VOKA Nieuwjaarsinvitito. Eenmaal per kwartaal organiseren wij een GO café of GO resto, per toerbeurt in Belgisch Limburg of Nederlands Limburg.

De opzet is om contacten tussen Belgisch en Nederlands Limburgse ondernemers aan te boren en vooral te verdiepen. Enkel door elkaar regelmatig te treffen worden relaties over de grens geïntensiveerd, hetgeen sneller leidt tot goede contacten en contracten.

Interesse in een lidmaatschap of partnerschap?

Stuur een mail naar armand@one-two-go.nl

Toelichting en condities over lidmaatschap en/of partnerschap volgt dan separaat.

Onderstaande partners hebben de opstart mede geïnitieerd en krijgen een extra podium bij de start van de GO netwerk bijeenkomsten:

Dolmans Landscaping, Mtb Maastricht, Mag adviseurs, Veza vastgoed, Officenter, Chapeau Magazine, Huenghes Wajer en Joosten netwerknotarissen, Bouchon d' en Face, Euroregio media en marketing en Hands.

Voor meer informatie en programma 2019, zie www.one-two-go.nl

Reacties
Anti Spam vraag. Typ het volgende getal over:*


 

James Leliveld | 18 januari 2018

hallo Armand, dank voor de uitnodiging via Jan Peters. Mooi initiatief! Ik meld mij graag aan, gr James Leliveld