Grenzeloos Ondernemen
De auteur
GO is een motto. Armand straalt dit uit en is zeer overtuigd van de kansen aan de andere kant van de grens en dus van de noodzaak om deze stap te maken voor de meeste bedrijven in de euregio.     Lees meer
GO DEEL 2 BESTELLEN
Het boek is een verzameling van mini cases van bedrijven en branches die over de grens stappen hebben gemaakt of soms gemaakt zouden moeten hebben. Vaak zijn het avonturen. BESTEL NU

 
11 maart 2020

Limburg Leads on Tour

Limburg Leads is een samenwerking aangegaan met Armand Vliegen, eigenaar van One-Two-GO en grenzeloos ondernemer in hart en nieren.

Samen initiëren zij de handelsmissie tussen Nederlands en Belgisch Limburg genaamd 'Limburg Leads on Tour' met de gedachte: wanneer Euregionale ondernemers elkaar treffen worden relaties over de grens geïntensiveerd. Dat leidt weer tot succesvolle 'leads' en grensoverschrijdend zakendoen.

Van 8 t/m 10 oktober 2020 vindt de eerstvolgende 'On Tour' plaats en bezoeken en ontmoeten ondernemers interessante hotspots en belangrijke partners in het Euregionale grensgebied. Er zal een sterk inhoudelijk programma worden samengesteld, waarover binnenkort meer. Houd de website in de gaten of neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Jop Thissen, Business manager Limburg Leads.

Reacties
Anti Spam vraag. Typ het volgende getal over:*


 

Er zijn nog geen reacties.