Grenzeloos Ondernemen
De auteur
GO is een motto. Armand straalt dit uit en is zeer overtuigd van de kansen aan de andere kant van de grens en dus van de noodzaak om deze stap te maken voor de meeste bedrijven in de euregio.     Lees meer
GO DEEL 2 BESTELLEN
Het boek is een verzameling van mini cases van bedrijven en branches die over de grens stappen hebben gemaakt of soms gemaakt zouden moeten hebben. Vaak zijn het avonturen. BESTEL NU

 
19 februari 2017

De gouverneurs ontvingen van schrijver Armand Vliegen het boek Grenzeloos Ondernemen.

Bijna 200 ondernemers uit beide Limburgen kwamen gisteravond naar het gouvernement voor de eerste Grenzeloze Ondernemersbijeenkomst georganiseerd door MKB Limburg. Mede initiatiefnemer Armand Vliegen reikte er zijn nieuwe boek Grenzeloos Ondernemen uit aan de twee gouverneurs. Zij waren zeer te spreken over het initiatie van de bijeenkomst. Tegenlijkertijd werd benadrukt dat het de ondernemers moeten zijn die het doen. Lef en doorzettingsvermogen is nodig. Vandaar de belofte en de wens van een jaarlijks terugkerend evenement.


Het actieteam Grenzeloze Economie en Arbeid -GEA- dat onlangs haar plan opleverde, pleit voor het uitwisselen van ervaringen van ondernemers en samenwerking tussen MKB organisaties aan beide kanten van de grens.

Begin 2018 wordt het event georganiseerd in Hasselt, in Belgisch Limburg. De happening in het provinciehuis werd gehouden onder de vlag van Europe Calling en het 25 jarig bestaan van het Verdrag van Maastricht.

bron: www.wijlimburg.nl

Reacties
Anti Spam vraag. Typ het volgende getal over:*


 

Jan Reitsma | 08 november 2017

Beste Grenzeloos-Redactie,

graag zou ik van nu meer informatie over uw evenement ontvangen. Wij zijn een vertaalbureau voor Duits en Nederlands en op zoek naar mogelijkheden om ondernemers te leren kennen, die over de grenzen actief zijn.

Met vriendelijke Groet
Jan Reitsma