Grenzeloos Ondernemen
De auteur
GO is een motto. Armand straalt dit uit en is zeer overtuigd van de kansen aan de andere kant van de grens en dus van de noodzaak om deze stap te maken voor de meeste bedrijven in de euregio.     Lees meer
GO DEEL 2 BESTELLEN
Het boek is een verzameling van mini cases van bedrijven en branches die over de grens stappen hebben gemaakt of soms gemaakt zouden moeten hebben. Vaak zijn het avonturen. BESTEL NU

Nieuws

 
12 maart 2013

Grensgeval

De grens is geen barrière, aldus gouverneur Theo Bovens.


24 januari 2013

Marktonderzoek

Het boek is bestemd voor legio verschillende bedrijven en adviseurs.
Immers grenzeloos ondernemen in de grensstreek is voor nagenoeg ieder bedrijf van groot belang. Zeker als men gevestigd is in het hart van de euregio.
Tijdens de boekpresentatie was ook een zeer gemeleerd gezelschap van meer dan 100 ondernemers en relaties aanwezig bij de lancering van het boek in het kasteel van Genoelselderen waar Jaap van Rennes als toonvoorbeeld van een grenzeloze ondernemer de rol van ideale gastheer vertolkte.


20 september 2012

Boek Grenzeloze Reclame

Reclame en media inspanningen staan vaak aan de basis van stappen maken over de grens. Je bent die je kent en al helemaal over de grens.
Het totale media aanbod over de grens moet de revue passeren.
De media zelf geven objectieve informatie aan ondernemers, veelal in nauwe samenwerking met agent Grenslandmedia die het totale mediabeleid vorm geeft voor ondernemers aan beide kanten van de grens.