Grenzeloos Ondernemen
De auteur
GO is een motto. Armand straalt dit uit en is zeer overtuigd van de kansen aan de andere kant van de grens en dus van de noodzaak om deze stap te maken voor de meeste bedrijven in de euregio.     Lees meer
GO DEEL 2 BESTELLEN
Het boek is een verzameling van mini cases van bedrijven en branches die over de grens stappen hebben gemaakt of soms gemaakt zouden moeten hebben. Vaak zijn het avonturen. BESTEL NU

Nieuws

 
19 september 2012

Netwerk Grensgevallen

Grensgevallen
Een ander initiatief buiten het verlenen van individueel advieswerk, het geven van workshops en lezingen en het schrijven van plannen en boeken is het organiseren van bijeenkomsten over de grens.

In een bepaald geval is hier zelfs een aparte club voor opgericht te weten
De GrensGevallen. Carnavalsvrijdag gaan zij jaarlijks er op uit met een 100 tal Limburgers van beide kanten van de grens. De verhouding België Nederland is circa 60 - 40. Een andere vast moment van deze club is de vrijdag voor 11/11 als ze een gala steevast organiseren in la Butte Aux bois. In dit uitzonderlijk geval zijn ook de dames welkom en schommelt het aantal deelnemers tussen de 120 en 160 gasten.
Vanaf dit jaar worden er ook een aantal zakenlunches georganiseerd. Op een aantal momenten dit jaar wordt er in oa Luik en Aken een lunchbijeenkomst vastgelegd voor 25 deelnemers waar iedereen een podium krijgt om zich zelf voor te stellen. Voor meer info verwijzen we naar de site www.degrensgevallen.com.