Grenzeloos ondernemen
De auteur
GO is een motto. Armand straalt dit uit en is zeer overtuigd van de kansen aan de andere kant van de grens en dus van de noodzaak om deze stap te maken voor de meeste bedrijven in de euregio.     Lees meer
GO DEEL 2 BESTELLEN
Het boek is een verzameling van mini cases van bedrijven en branches die over de grens stappen hebben gemaakt of soms gemaakt zouden moeten hebben. Vaak zijn het avonturen. BESTEL NU

Boeken

 

De boeken van Armand Vliegen

GO is een motto. Armand straalt dit uit en is zeer overtuigd van de kansen aan de andere kant van de grens en dus van de noodzaak om deze stap te maken voor de meeste bedrijven in de Euregio.
Dit promoot hij als zodanig op 3 wijzen

  1. Het boek

  2. Collectieve bijeenkomsten

  3. Individueel advies

De klemtoon ligt op het boek, gevolgd door een reeks van bijeenkomsten en last but not least door individueel advies aan een beperkt aantal bedrijven.

Over de auteur

Armand Vliegen is een grenzeloze ondernemer in hart en nieren.
In 1980 is hij bij dagblad de Limburger gestart met advertentie verkoop te ontwikkelen over de grens in Belgie.
In 1985 is hij als marketing manager deze markt verder gaan uitbreiden.
In 1992 is hij gestart als zelfstandig ondernemer en eigenaar/oprichter van grenslandmedia.
In 2012 is hij werkzaam als individueel adviseur voor een klein aantal bedrijven met grenzeloze plannen en projecten. Een en ander mede als gevolg van het door hem geschreven en zelf uitgegeven boek GO, grenzeloos ondernemen een must.

Boek GO - Grenzeloos Ondernemen, een must (uitverkocht)

Bijna 100 grenzeloze ondernemersavonturen uit meer dan 50 verschillende branches

Grenzeloos Ondernemen is een pleidooi voor ondernemers om de grens over te steken en als het even kan zo snel mogelijk! Vanuit de praktijkervaring is heel veel op schrift gezet. Dit is aangevuld met informatie verzameld uit vraaggesprekken met ondernemers met grenzeloze ervaringen en daarnaast nog eens met als voedingsbron de media die steeds meer berichten over grenzeloze ondernemerservaringen.

Het wordt de hoogste tijd om grenzeloos te handelen voor het gros van de ondernemers in de grensstreek. Dit boek is hier voor vele ondernemers wellicht een aanzet toe.

Boek GO - Grenzeloos Ondernemen - deel 2

Eenrichtingsverkeer of tweerichtingsverkeer?

Een verzameling van minicases van bedrijven en branches die over de grens stappen hebben gemaakt of soms gemaakt zouden moeten hebben. Vaak zijn het avonturen. Deels met goede afloop en deels met minder goede afloop. Het betreft een 100-tal bedrijven uit 50 verschillende branches.

Het accent ligt puur op de buurlanden en wel vanuit tweerichtingsverkeer. Vaak zijn het cases van Nederland naar Belgie en/of Duitsland, maar ook omgekeerd zijn er een reeks van voorbeelden. Een stukje theorie is aan alle praktijkgevallen toegevoegd.

Het boek kost € 34,- (€ 29,50 + € 4,50 verzendkosten).

Boek 'Op zoek naar grenzeloze drijfveren'

Het boek van Jerome van Zeijl en Armand Vliegen is een bloemlezing van tweemaal 30 ondernemers aan beide kanten van de grens. Ondernemers geven aan waar ze hun inspiratie vandaan halen en geven tips en tricks voor collega ondernemers. Het boek zorgt beslist voor meer inspiratie bij de lezer.

Het boek kost € 19,50 (€ 15,00 + € 4,50 verzendkosten).

Wilt u één van de boeken bestellen, vul dan het contactformulier in.


Contactformulier